| IonelaBianca a întrebat:

Am o problema legata de piele. Prima oara sa manifestat cu coji mari si rare, dupa care ( peste 2-3 ani ) au urmat coji mici si multe si a inceput sa se extinda si pe fata. Pare de parca mi se exfoliaza pielea dar sunt bucatele foarte mici (intre sprancene, pe langa nas), am avut intre timp si pe spate sus si ma mancau extrem de tare si daca ma scarpinam mult se faceau ca nite bube rosii crustate. Mi-a trecut pe spate..nu am cum sa vad 100% dar cu siguranta nu ma mai mananca. Mentin sa precizez ca am avut parul lung, si culmea dupa ce m-am tuns scurt au disparut acele bubite de pe spate. Un diagnostic va rog? Mama nu prea se intereseaza sa ma duca la doctor si eu inca nu stiu cum sa procedez singura.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ronnii33 a răspuns:

Inacerca sa-ti iei o crema. Sfatuieste-te cu farmacista.Ea iti poate fii de ajutor mai mult decat crezi.

2 răspunsuri:
| Letty03 a răspuns:

Du-te la un consult medical.

| CcIiNnEeVvAa a răspuns:

Pai cati ani? Nu ar fi rau sa mergi la un doctor si sa ii prezinti problema ta, doar e spre binele tau. Daca nu, ai putea cere ajutorul unui unchi, unei matusi, chiar unui profesor mai bun de care esti mai apropiata, unei prietene mai mari, etc.