| probleme0negre a întrebat:

Am o problema. Ma doare destul de tare burta, dar asta doar din cand in cand, destul de rar, dar ma doare.Aseara a inceput.Am observat ca aveam diaree. Astazi insa cand am mers la baie, era moale. dar foarte moale. si acum, momentan cand am mers ea chiar lichid. era un fel de lichid, dar totusi era consistent. Vreau sa stiu daca este vreo problema? sau doar din cauza alimentatiei incorecta (va asigur ca a fost incorecta) pe parcursul acelei zile?
P. S. = inca nu mi-a venit ciclu, ma doare burta, si am si ceva scurgeri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alex1902 a răspuns:

Buna probleme0negre am raspuns pentru tine ia saprosan cere la parintii tai nu uita saprosan. me-a facut placere sa te ajut

| LastWhisper a răspuns:

Ai pus pana sa vezi daca e moale rolling on the floor
ei in fine mi se pare ca ai mancat ceva rau

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Unde e localizata durerea mai exact? Cum e durerea (intepatura, arsura, strangere)? Durerea e continua sau intermitenta?
Poate sa fie de la mancare sau de la colon.