| MMFlorin a întrebat:

Am o problema ma doare in partea stanga... m-a durut mai intepator si aveam niste arsuri acum cateva luni, am fost la doctor am urmat un tratament mi-a trecut pentru 2-3 sap dp am avut niste dureri usoare pana acum. acum ma simt mai plin asa. si nu stiu ce as putea avea uneori dar rar mai am cate o durere usoara in dreapta deci ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Undal a răspuns:

In partea stanga a cui? a pieptului, abdomenului, spatelui...ce diagnostic ti-a dat medicul si daca durerile nu au trecut complet de ce nu mergi din nou la el?

| MMFlorin explică:

Ma refer la partea de jos in stanga cum e apendicita doar ca in stanga. in momentu asta. parca as fi stricat la stomac si cred ca sunt si ma simt asa plin. nu stiu dc sunt da sunt ca borcane... deci ce ar putea fi? medicu nu am mai fost la el... magandeam sa merg la un ecograf peste cateva zile. dar vruiam sa aud sfatul vostru
. a si sunt si balonat vreau ceva ce ar putea sa-mi fie de ajutor ceva naturist? vreo idee?