| jonydd a întrebat:

Am o problema ma mananca pielea si daca ma scarpin imi apar niste bubite mici rosi si ma arde pielea in locul acela ce poate sa fie? (tin minte ca am avut pojar, varsat )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil este vorba de o urticarie colinergica, care poate avea multiple cauze: alergii (date de un teren alergic - istoric personal/familial de alergii, date de consumul unor alimente/medicamente/alte produse), stress, infectii virale, boli autoimune, leucemii, s.a. Daca persista sau se intensifica ar fi bine sa va consulte un medic.
http://www.i-medic.ro/boli/urticaria

Răspuns utilizator avertizat
| Rockart a răspuns:

Cel mai bine ar fi să mergi la medic să vezi ce se întâmplă. Noi nu putem ghici ce ai, mai ales că nu putem vedea cu ochii noştri.

Baftă!

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna se ppoate sa fie rubeola sau varicela.nu ai voie sa iesi afara.mergi mai bine doar la un medic