| AkaNebuna a întrebat:

Am o problema mai delicata si nu stiu ce sa fac.In seara asta am gasit o pata de sange pe chiloti...Am 13 ani si sunt foarte speriata. Ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Devii femeie cu acte in regula.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa fii speriata ca nu mori, menstruatia fiind un proces foarte normal si sanatos, care se intampla lunar, tuturor femeilor, de cand sunte fetite si pana la batranete.
Vorbeste urgent cu mama ta, ca sa-ti explice cum sa te protejezi si ce trebuie sa folosesti!
Igiena zilnica a pasaricii este iarasi foarte importanta, mai ales in momentul in care a aparut ciclul menstrual.
Toate aceste informatii ar trebui sa le aflii de la mama ta.

| Donsavas a răspuns:

Se numeste ciclu menstrual si daca esti sănătoasă vei avea parte de el lunar.

| Bebelusha_Daniela_1991 a răspuns:

Buna, nu trebuie sa te speri. Trebuie sa vorbesti cu mama ta ea te va ajuta si iti va explica cel mai bine. Este vorba despre mestruatie toate femeile il au lunar!