Draga mea, dupa nick as zice ca esti fata, si daca esti fata atunci slabe sanse sa ai 'colacel' adica in cel mai rau caz ai 'burtica'. Colaceii se gasesc mai mult la barbati si mai putin la femei, cu toate ca am vazut colacei si la femei dar mai rar si nu la fete de 13 ani.
Nu sa tii dieta, dar hraneste-te mai sanatos, renunta la bauturi carbogazoase, sucuri de tot felul, evita zaharul pe cat putinta, mai putin prajit mai mult fiert, fara dulciuri, prajituri si bomboane, mai putine produse de patiserie.
Ce am zis mai sus nu este dieta, este o alimentatie dupa parerea mea corecta. Sa-ti ramana legume, carne, cereale, grasimini naturale si din astea poti sa mananci fara nici o problema. De asemenea poti sa mai reduci si din paine asta daca ai obiceiul sa mananci multa la masa. La noi in romania se mananca fff multa paine, dar in alte tari nu, si acolo sunt copii in crestere si nu au probleme din cauza asta. Asadar mananca ciorbica goala, ca nu e nici o problema, dar sa nu renunti la fainoase per ansamblu. Si trage tare cu abdomenele, fa in reprize, 30-35 odata si repeta de 4 ori.
Bafta!
Si eu am 13 ani si am un pic burtica si ma mandresc cu ea deoarece altele se chinuie sa se ingrasa si noi nu putem sa slabin. te rog.ar trebui sa fim ingrijorate pe la 15-16 ani ca atunci ar mai fi ceva.
Cel mai bun este sportul! Asa ca poti alerga in fiecare seara, te poti plimba cu rolele, poti face numeroase exercitii de aerobic! La mine a functionat!
Laly ar trebui sa-ti faci probleme de la 25 de ani in sus, nu acum.ai 13 ani.stai cuminte si lasa mama natura sa te inzestreze cu ce stie ea, si dupa ce termina ea treaba, mai corectezi tu pe ici pe colo daca e cazul.nu te apuca de facut toate prostiile ce le citesti prin reviste sau le vezi nu stiu pe unde. de unde colacei la tine? doar daca ti-a copt mamica la cuptor vreunul.
sandrine_1436 întreabă: