Solutia este banal de simpla!
Cand observi ca ti se aduna saliva in gura, o inghiti.
In somn?
Da.
Trebuie sa te inveti ziua, sa-ti intre in reflex.
Mergi la medicul de familie, spune i si dinsului si vezi ce solutii gasiti impreuna.
Du-te la un control medical ORL.
E foarte posibil să ai o problemă cu polipii, și să nu poți respira corect pe nas în timpul somnului și atunci dormi cu gura deschisă.
Iar când dormi cu gura deschisă e normal să se întâmple să salivezi necontrolat în somn.
Are nasu infundat ca nu respira pe el de-aia, daca ar tine limba sprijinita de cerul gurii si ar incepe sa respire pe nas, i s-ar debloca caile respiratorii, incet, incet.
Si eu respiram pe gura cand aveam vreo 14 ani de prost ce eram, dar cand am inceput sa respir pe nas cum e si normal sa o faci, am inceput sa imi deblochez nasul si sa respir normal.
Te asigur că respir pe nas, dacă aș respira doar pe gură mi s-ar usca gâtul în câteva minute.
Degeaba respiri pe nas daca tii gura deschisa Cand respiri, limba trebuie sa fie proptita de cerul gurii.
Sfaturi ti-au dat ceilalti useri. Eu iti spun ca problema ta nu este jenanta si nu trebuie sa-ti fie rusine. Chinezii au o vorba: nimic din ce este omenesc nu-i rusinos.
Pai. atunci când salivezi înseamnă că ai un somn de calitate, eu așa am înțeles. și eu la fel salivez in timpul somnului