Pai asa am avut si eu o problema si am luat o cutie mare lata ia-m taiat pe jumatate un pic partile e si am pus niste haine vechi si am obisnuit sa se culce( parerea mea nu ca asa am facut )
ASa ca noaptea daca ii vin nevoile( daca nu face in casa nu e porblema dar daca face atunci poti sa ii pui un fel de zgarda cu clopopotel de Craciun dinacveaia si o sa il auzi cand se misca si nu o sa se mai vada cu a ala de afara si dupa 2 3 ani il poti scoate afara nu cred ca a trait sala inca atatia ani Succes da-mi funda te rog din toata inima mea!
Si eu am pisici, 3 la numar.Eu am gonit intrusii care veneau sa le manance mancarea astfelrinzi intrusul, il inchizi undeva 3 ore si ii dai drumul. Undeva izolat sa nu auda si sa nu vada nimic ca se sperie si nu mai vine.(La mine a mers)
Funda?
Poate motanu tau sia traso cu pisicuta lui ala ce il bate si acum ala se razbunaparerea mea
cand il vezi pe ala incearca sa il chemi la tine si daca reusesti ai mai multe posibilitati
1dai foc
2leagai conserve de coadda
3peindei capu si trage tare de coada
4tunde-o
etc etc etc
si sper ca nu-mi raportati intrebarea pentru ca am pus-o la sanatate, chiar e vorba de sanatatea pisicutei mele
cine ma itelege si ma pote ajuta sa-mi zica, cine nu, sa-si pastreze inteligentele pentru el
multumesc
Mm pai eu nu cred ca are stapan in prmul rand, pentru ca nu ar veni la tine acasa in al doilea rand, pentru ca eu cred ca nu are stapan, l`as pune itnr`o cutie. geanta / i`as pregati o cutie buna pentru motanul vizitator, l`as lua si l`as duce printre niste blocuri, lunga dughenele alea de gunoi, cat despr eschelalaieli, nu este bolnav, tu, esti obisnuita cu mieunatul motanelului tau. iar cand il auzi pe el spui ca moare. am avut si eu un motan care de fapt scartia in loc sa miaune, si nu avea nimic.m apropo sa-i pui si niste granule pentru pisici cand il duci, pentru ca o sa ii ia ceva sa se ataseze cu mediul. cam o zi. si trebuie sa invete de unde isi ia sa manance, sa vina la persoanele care ii aduce sa manance etc. pupici papa:*
Si eu am avut aceeasi problema. ai putea sa-l iei, sa-l bagi intr-o sacosa si sa-l duci undeva mai departe de zona in care stai sa-l bagi intr-o curte undeva.sa nu-l lasi pe strada ca poate il calca vreo masina, si nu merita. e cea mai ok metoda de a scapa de el, asta daca il poti prinde. pentru ca altfel s-ar putea sa nu iti mai lase pisoiul in pace si cand va creste al tau, se vor bate urat de tot pentru teritoriu. mai bine te scapi repede de motanul nesimtit.
Deeaandreea9156 întreabă: