| RonaldCasian a întrebat:

Am o problema majora. Vreau să slăbesc cam 7 kg.Desi fac sport si mănânc puțin ai sănătos, nu pot să trec de 62 kg (până la 62 de kg am slăbit).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fumiko a răspuns:

Mananca doar cat ai nevoie, inainte de a manca bea apa poate tie sete nu foame, mananca dupa care faci sport ca daca faci sport dupa ai o pofta mai mare de mancare.Intra pe Youtube si scrie atentie cad mere fitness te ajuta si acolo.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

A trece inseamna a manca si mai putin

| Stefania_Mara_1971 a răspuns:

De obicei el mai mult ingrasa sucurile acidulate, chipsurile si dulciurile..Recunosc. si eu am incercat sa tin tot felul de diete la inceput si tot nu se schimba nimic am baut sucur inaturale si tot nu a mers..adevarat este ca te ajuta foarte mult si sucurile aturale facute in casa dar nu in exces ..Trebuie sa ananci pe zi 2 felii de paine neagra adica iti alegi tu cand dimineata sau la pranz pentru ca seara in niciun caz..Incearca sa mananci cate putin si de mai multe ori si incearca sa faci seara cateva abdomene in jur de 20 sau cate poti! Funda? Sper ca te am ajutat, aaa da si nu uita sa consumi foarte ulta apa!

| RonaldCasian explică (pentru Stefania_Mara_1971):

Dimineata beau apa calda cu lamaine, asa am reusit sa ajung pana la 62 kg, dar nu pot sa trec de 62 kg(chipsuri nu prea mananc, iar sucuri acidulate doar la evenimente)