Spalat cu apă cu bicarbonat si bei 1 jumătate de linguriță bicarbonat la un pahar apa zilnic, dimineața, doua saptamani.
Ai încercat și tu așa? A dat roade?
Da,chiar roade foarte bune.
Merita sa incerci.
Am încercat azi și mi-a alinat puțin din simptome. Am folosit și niște ulei de cocos. Sper să se trateze
Sa continui vreo doua saptamani.
Cam in trei zile te vei simti mai bine, ai sa vezi.
Sanatate ❤️
Mulțumesc mult ❤️
Cu drag ❤️
Candida nu este o boală venerică, deci tratamentul partenerului tău nu este necesar.
Dacă ai recidiv trebuie să mergi să îți ia probe din secreția vaginală să vadă dacă pot fi şi alte tipuri de candida.
În esență recidiva se tratează cu pastile antifungice sistemice şi dacă ai recidivă tot timpul se poate lua tratament preventiv cu Itroconazol. Întreabă ginecologul dacă tu eşti un candidat bun pentru asta. Numai el poate evalua.
Candida este de la tratamentul Antibiotic.
Tratamente naturiste nu ştiu, dar poți încerca să te dai cu i cremă pe bază de aloe. Să fie intimă.
Pentru antifungice aș avea nevoie de prescripția medicală. Asta o pot lua de la un ginecolog dacă merg? De obicei medicamentele astea cu rețetă, îmi dădea rețeta medicul de familie dar chiar nu aș vrea să merg la medicul de familie
Da, un ginecolog prescrie medicamente pentru infecția cu candida.
Nu de la medicamente ai asta ci de la infectie.
Ai tratat-o tu dar nu si partenerul tau. Te reinfectezi.
Nu exista medicamente care sa se elibereze fara reteta.
Pentru antifungice aș avea nevoie de prescripția medicală. Asta o pot lua de la un ginecolog dacă merg? De obicei medicamentele astea cu rețetă, îmi dădea rețeta medicul de familie dar chiar nu aș vrea să merg la medicul de familie. Ultima oară am avut noroc și mi-a dat de la farmacie fără rețetă
LisaJulie întreabă: