anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema medicala foarte urgenta. Am o inflamatie externa de la hemoroizi foarte dureroasa, de la farmacie am primitDiolex care nu mi se pare ca face ceva.
Sambata sunt mireasa, chiar nu am timp sa merg la medic... nu stiti ceva remedii sigure sa scap macar de durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa fiecare scaun te speli cu apa calduta si sapun antibacterian. Dupa clatire si tamponare usoara cu un prosop moale, lasi sa se usuce bine pielea. La urma dai subtire cu crema HEMORZON, care se gaseste in farmacii.
Dupa ungere astepti cel putin un jumat de ora inainte sa iei lenjeria peste.
Si seara, inainte de culcare faci acest procedeu.

Ai grija sa nu mananci alimente care produc constipatie sau diaree puternica.
Evita mancarurile cu orez, afine, etc.

| darrio2007 a răspuns:

Mergi totusi la un medic. Nu iti va trece pana sambata dar poate iti da ceva ca sa fie mai suportabil in noaptea nuntii. Apoi, in voiajul de nunta, ii spui mirelui sa fie cat mai blând.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Încearca crema devaricid e buna si pentru hemoroizi. Si evita constipatia alimentele care te constipă, fast food in exces shaorme etc, trebuie sa bei 2 litrii de apă pe zi, supe ciorbe lichide, ca daca maninci de exemplu covrigi, sau brînză cu pîine este normal ca te constipi, si fa miscare statul pe scaun face hemoroizi, iar statul in picioare varice, ce varsta ai? Multa sanatate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Au apărut brusc?
La farmacie își poate da ceva supozitor.

| Donsavas a răspuns:

Mergi de urgență la medic! Poti sa mergi si la urgențe dacă n ai timp de programare. Durerea e durere si in cazul tau, nu poti sta asa.

| Panamax a răspuns:

Visul oricarui mire este o mireasa cu hemoroizi externi.
Daca ii confunda cu testicule nu mai auzi vreodata de el.

| Paula2018 a răspuns (pentru Panamax):

Multumesc pentru empatie. Asta era si ideea, sa scap pana atunci laughing

| TheGentleman a răspuns:

Din păcate, nu prea ai ce face decât să strângi din dinți și să rogi mirele să fie grijuliu în noaptea nunții. Nu mai amâna foarte mult vizita la proctolog.

Casă de piatră!