| Ooterog a întrebat:

Am o problema. Menstruatia mi-a venit la inceput lunii ( 1 octombrie ) si acum iar mi-a venit. De ce imi vine de 2 ori pe luna? E ceva normal sau am racit la burta? Ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Se mai intampla, mai ales daca nu este mult de cand ai inceput sa ai ciclu. Bea ceai de coada soricelului, o cana dimineata, timp de o luna. Ajuta la reglarea ciclului.

| katy a răspuns:

Eu din cate stiu raceala intarzie menstruatia, poate ai o dereglare hormonala, mergi la un ginecolog

| Andra_8863 a răspuns:

Eu cred ca ai racit

| catablondu a răspuns:

Buna, e posibil sa fie o dereglare. Daca ti se mai intampla, e posibil sa fie o raceala si ar fi bine sa consulti un medic ginecolog. Daca nu se mai intampla, stai linistita, e doar o dereglare.

Răspuns utilizator avertizat
| BlueFire1 a răspuns:

Ie normal nu-ti face griji si da-mi funda

| EuDoarEu18 a răspuns:

Este ceva normal, sa nu iti fie frica, ti.a venit de doua ori cum esti la inceputpuppy dog eyes

| EuDoarEu18 a răspuns:

Fundita?puppy dog eyes