| M2K1417 a întrebat:

Am o problema,mi-a crescut un cos fix pe o alunita destul de proemintenta. as vrea sa stiu ce riscuri ar exista! P.S. sunt destul de ingrijorat, nu am mai patit asa ceva si nici nu cunosc persoane sa o fi patit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cleona a răspuns:

Buna seara!

Nu trebuie sa te ingrijorezi,cel mai bine e sa-l lasi sa streaca de la sine. Cosul in final,ca toate cosurile,va trece.
Sa nu incerci in niciun fel sa ti-l spargi,chiar daca e mai mare,pentru ca ai putea sa spargi si alunita.
Poti sa curezi usor zona cu un disc demacheant, dar ai grija sa nu freci tare ca nu cumva sa-l rupi!
E mai bine sa nu folosesti dezinfectanti pentru ca alunitele sunt foarte sensibile asa ca mai bine discul demacheant sa fie imbibat doar in apa, daca nu, ceai (nu conteaza de care).

Nu-ti face griji, e o problema minora.
O seara placuta!winking

1 răspuns:
| BlacK_8915 a răspuns:

Alunitile sunt cancerigene ai grija sa nu rupi alunita lasa-l sa se coaca singur si va iesi odata si odata

Multa bafta, PACE!