| Reea6 a întrebat:

Am o problema : mie trebuia sa imi vina menstruatia ieri ( nu asta ar fi problema deoarece nu e regulat) dar de 3 zile am dureri ca la menstruatie ( pe mine de obicei nu ma doare nimic inainte de a venii ) foarte puternice dar dureaza un minut doua apoi imi trece si faza asta se tot repeta.(nu stiu daca conteaza astazi pe seara mi-a fost si putin greata) ...de la ce poate fi? vreo infectie sau sarcina? va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pot fi chiar ambele variante.

| Maiuta a răspuns:

E normal sa te doara burta....ca doar e ciclu, pe bune. lol, de ce te gandesti la sarcina? decat daca ai facut-o... daca nu, esti normala stai chill

| Reea6 explică (pentru Maiuta):

Stiu ca e normal, idea e ca ma doare inainte iar pe mine niciodata de atia ani nu m-a durut, 2 e la fel de puternica dar dureaza 1 -2 min apoi trece si se repeta pe parcursul zilei, 3 am facut-o, 4 am sani mult mai umflati si mult mai sensibili.

| zanutzaaa a răspuns:

Ai avut vreau contact sexual neprotejat