1. Batoanele alea sunt pline de zahar si au putine proteine... sunt cam inutile
2. Invata sa mananci mai serios, proteine+carbo la fiecare masa (60% carbo, 30%proteina, 10% grasimi sanatoase)
3. Fa exercitii care sa-ti lucreze tot corpul, du-te la sala de fitness.
Probabil trebuie sa mananci mult mai mult zilnic decat de obicei, dar si sa iei niste vitamine precum vitamax.
In primul rand, AI muschi. Daca nu ai avea, ai detine o boala extrem de rara.
Daca vrei sa-ti dezvolti muschii, axeaza-te pe exercitii specifice pentru zonele cu probleme: sani, fund, coapse etc. Cu convingere si mareste numarul exercitiilor de fiecare data. Un muschi dezvoltat inseamna un muschi puternic. Pentru a avea muschi puternici, actioneaza in crescendo.
Apoi, creste numarul de proteine din alimentatie. Se poate face si cu produse naturale, nu neaparat cu proteine sintetice.
Cauta pe internet produsele care aduc un aport optim de proteine.
Calcul simplu pentru inaltimea si greutatea ta, la varsta de 17 ani, ti se recomanda de la 78 pana la 100g de proteine si 1800-2100 de calorii pe zi. ( http://www.nowloss.com/......-women.htm
Mai, multumeste-i lui Dumnezeu ca esti sanatoasa.
Daca vrei sa te ingrasi mananca mai mult din toate si fi mai domola putin. Adica mergi mai usor, mananca mai incet si dormi cat iti cere corpul.
Ar trebui sa te ingrasi asa.
Dar daca esti o fire energica si rapida in tot...
Eu il urmaresc pe tip pentru sfaturi de fitness.
Nu am vazut videoclipul, pentru ca nu ma intereseaza subiectul, doar sunt tip:)) dar ti-l recomand.
https://www.youtube.com/watch?v=XgekALiC8Ik
Acum ar veni nutritia
Fiecare om in parte are grasimea distribuita diferit in corp. Unii au mai multa grasime in picioare. Altii in zona abdominala. Altii-n lombara. S.a.m.d.
Ideea este, ca prin dieta, tu te vei ingrasa uniform. Vei pastra proportiile de grasime pe care le aveai si inainte.
Asa ca parerea mea este sa nu exagerezi cu ingrasatul. Pune un pic de grasime cat sa nu fii precum Christian Bale in Machinist, si baga exercitii asa cum iti recoamnda tipul de mai sus.
+ ca nu conteaza atat de mult daca n-ai sani mari. Fund sa ai:p
Unii ar spune ca e chiar kinky sa ai sani mici.
Totusi pot sa ma insel, asa ca nu strica sa te uiti pe Youtube pe topicul „diet for bigger butt".
Bafta, si nu te mai preocupa.:)