anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, nu pot merge la veceu mai des, sau mai bine zis nu vreau la veceu, pot sa nu fac asta cite 3-4 zile timp in care maninc destul de bine /am pofta de mincare/ Imi puteti spune unele tratamente, dar fara vizita la medic ca imi e frica, cred ca de la asta ma si ingras asa repedecrying Ajutati-ma va rogcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Obisnuieste-te sa mananci in fiecare dimineata un iaurt cu cereale, mananca fructe cat de multe( cu exceptia bananelor care constipa), supele si ciorbele sa nu lipsesca niciodata de la masa de pranz, paine sa mananci o felie pe zi si nu paine alba, bea minim 2 l de lichide pe zi, fa miscare macar 1/2 de ora zilnic. Sedentarismul este unul din factorii favorizanti ce intretine constipatia. Ultimul sfat, foarte important e sa nu mananci mai tarziu de 7 seara.

lolita
| lolita a răspuns:

Mananca in fiecare zi un kiwi sau un iaurt activia.

| ramonaky25 a răspuns:

Incearca cu ceai verde, e un bun diuretic. Dar sa-l bei neindulcit.Sau, dimineata pe burta goala mananca miere.sau(dar e ceva mai greu) bea niste ulei-una doua linguri-cica merge.Pe asta nu am incercat-o, din asta am si zis ca e mai greu, pentru ca mi-e scarba sa beau ulei si sincer nu stiu nici cati sunt dispusi sa incerce. Oricum, poti merge la farmacie si sa intrebi de ceaiuri diuretice, si o sa poti alege ce crezi ca ti se potrveste mai bine.

| ewen a răspuns:

Pai mergi frumos la farmacie si ceri ceva pentru constipatie, poti incerca asa, si daca nici asa nu merge atunci trebuie sa mergi la doctor happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maninca paine cu tarate sau mai bine fibre. Nu amina, constipatia duce la una dintre cele mai des intalnite boli ale secolului nostru si anume cancerul de colon.Si de asemenea fa miscare si bea cel putin 2 litri de apa pe zi. Sanatate.