Ai un tic! Si eu faceam asa, nu puteam sa ma dezvat, dar a trebuit.Incetul cu incetul.La fel e si cu fumatul:nu le intrerupe din start, doar rareste-le.In situatia de fata, respira adanc o data la 5-6 minute, apoi la 8 minute si tot asa, pana te dezveti. O sa fie greu la inceput(eu credeam ca nu mai am aer), dar e pentru binele tau.
Pai poate fi o urmare de la astm sau deviatie de sept.Eu am deviatie de sept si trebuie sa respir de cele mai multe ori pe gura.Nu e tic!
Am avut si eu aceasta problema dar a trecut dupa ceva timp.
De obicei, cand mergeam pe strada trebuia de fiecare data la cateva minute sa respir adanca, parca ziceai ca eram nebun!
Acuma a trecut problema fara niciun remediu!
De cat timp ai aceasta problema?
Am aceasta problema de vreo doi ani. dar am observat ca ma ia in perioade ale anului.adica ma lasa iar apoi ma ia iar
Am avut si eu asemebinea probleme, nu este altceva decit o disfunctie emotionala ce apare in urma unor stresuri, griji sau emotii puternice. ibn asemenea cazuri trebuie sa pastrez calmul si sa te odihnesti cit mai mult, daca este necesar sa bei niste valeriana. e dedorit picaturi, are un efect mai rapid.
Si eu am aceeasi problema... De vreo 2 saptamani e ceva neanregula cu respiratia mea. Adica dupa cateva respiratii normale oftez. si trebuie sa trag adanc aer in piept si obosesc ff repede. Parca a devenit ca un tic. si asta mi se trage de la un atac de panica... ziceti-mi si mie cum sa procedez. Parca simt ceva in piept cand respir. dar daca stau de vorba cu cineva sau am alte preocupatii uit de respiratie si respir normal. dar in general oftez de multe ori. Va rog spuneti-mi ce sa fac. ce este de facut. Va multumesc
Aceeasi problema o am si eu la 18 ani toate analizele bune.dar cateodata ma apuc senzatia de sufocare de parca am vata in nas, de multeori in autobuz imi revin afara.dar vr sa scap complet de asta.