| OchyDeViperă4Love a întrebat:

Am o problema. Nu stiu ce mi se intampla.
Cred ca am fost piscata de ceva. Am niste bubitze ( nu prea bubitze ) albe si mari. Am pe maini, pe picioare si ma mananca tot timpul.
Imi apar asa, brusc! Nu cred ca sunt purici!
va rog ajutati-ma, mi se pare foarte ciudat.
E ceva rau? Vi s-a mai intamplat si voua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu știi ce înseamnă Lupus, @Ionika23? Primul semn al Lupusului este înroșirea pielii feței care cuprinde nasul și pomeții, având aspect de fluture. Ai scris numai prostii!
Iar acum să-ți răspund la întrebare, posibil să ai o alergie, o pastilă de Claritine și vezi cum te simți, iar mâine mergi la medicul școlii sau cel de familie pentru investigații și un tratament.
Sănătate.
Pa, pa.

| maryellen91 a răspuns:

Sau poate ai facut alergie

| Mentaaaaa a răspuns:

Da. Sunt de la tantari si se numesc blande din cauza ca te scarpini sau pur si simplu pentru ca te-a piscat.

| scump3tea a răspuns:

Eu zic ca ai varicela.http://www.google.com/......tp?/imgres da e ca aici inseamna ca ai varicela si trebuie sa te ungi cu verde de briliant.

| c0ol a răspuns:

Anuntati parintii, in cazul in care stiu, fa o vizita la doctor. nu prea pare a fi vreo "boala". cel putin asa cred.

| maryfanMJ97 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te duci la un medic sa afli ce ai poate ca poti sa tratezi

| Ionika23 a răspuns:

Ai o boala numita lupus.
Aceasta boala este grava, mai ales la adolescente ca ele sunt tinere si sunt oleaca spre maturitate. daca te mananca tot timpul, inseamna ca esti pe cale de a muri(nu te speria, se poate trata cu crema antiscarpinat, gasesti la farmacist, se numeste anti-scarpinat) si daca nu functioneaza asta, tresa te duci la doctor imediat! ca altfel faci stop cardiac! nu glumesc! fundita?

| Bobi_9181 a răspuns:

Du-te la medic. Daca sunt albe nu sunt piscaturi de purici sigur. Mergi la Urgente unde o sa te consulte un medic si, cel mai probabil, o sa te trimita la un spital de boli contagioase sau la dermatologie. Du-te cat mai repede, e posibil sa se agraveze sau sa molipsesti si pe altii. Sper sa te faci bine!