Nu-ti este clar? Nu mai folosi prostiile alea ca vei ajunge rau, ori tie nu-ti pasa de ochii tai? Cu ce te face mascaraua mai frumoasa daca iti inroseste ochii? Si normal ca iti sunt iritati de la chimicalele alea, apoi daca te uiti la TV sau PC dupa nici nu ii mai umezesti corespunzator (stii ca atunci cand faci asta clipesti de pana la 50 de ori mai rar, si ca prin clipit protejezi si umezesti ochii?). Normal, daca nu mai folosesti prostiile alea de chimicale nu o sa ti se mai irite asa de tare nici cand te uiti la TV/PC, dar si atunci ar fi bine sa faci pauza de 10 min la 1 h - cand sunt reclamele de exemplu, fa niste exercitii pentru ochi si coloana, ca si coloana sufera daca stai prea mult intepenita.
Probabil nu folosesti un rimel de calitate, dar daca ti se intampla asta si cand stai la pc si tv inseamna ca ai nevoie de ochelari
Opreste-te ACUM cu folosirea rimeluli si mergi la medicul oftarmolog.Rimelul poate provoca diferite afectiuni daca nu este manevrat in conditii igienice.
Vai fata poate esti strigoi sau vampir sau nu stiu ce.Ai grija! Ia-ti ochelari de soare macar
Eu cred ca stai prea aproape de televizor sau de calculator asa i s-a intamplat si verisoarei mele. trebuie sa stai putin mai departe de calculator sau de televizor
anonim_4396 întreabă: