| NonZarek a întrebat:

Am o problema pe care as vrea sa o rezolv daca se poate.
Am nevoie de aparat dentar, si stiti ca trebuie sa iti fie luata amprenta cu ceva pasta moale.
Problema la mine e ca recent ca inainte cand eram mai mic nu aveam problema asta, cand imi baga ceva in gura sau de ex apa de gura, eu nu o pot suporta cum a ajuns in gura cum am scuipat o, acelasi lucru si la pasta asta, ce as putea face sa nu imi mai fac greata si sa nu imi mai vina sa vomit cand mi o baga in gura pe dinti.

Exista ceva medicamente sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JackR a răspuns:

Metoclopramid, 1 pastila de 10 mg., cu jumatate de ora inainte de ora programata la stomatolog.

1 răspuns:
| Renișor a răspuns:

Si eu am aparat dentar si cand mi l-a facut mi-a pus mulajul in gura. Mi s-a facut si mie greata dar nu l-am scuipat pentru ca mi l-a tinut fixat pana ce s-a intarit.