Buna, cel mai bine este sa cauti un medic O.R.L bun, care sa teconsulte sa iti dea un tratament sicare saurmareasca evolutia tratamentului, poate se rezolva si fara extractia amigdalitelor, care iti va scadea din imunitate.Sanatate!
Bună.
Vezi cum te simți după tratament, și mă miră că îți pune perfuzie iar ulterior îți dă drumul acasă!
Mai consultă un O.R.L.-ist.
Sănătate.
Pa, pa.
Degeaba te mira ca i-a pus perfuzie apoi a plecat acasa, la situatia din spitale, si la modul in care se mai practica medicina, e de asteptat si la si mai si.
Bună.
Da, ai dreptate. La cât își dau interesul să facă actul medical de calitate, te trimit acasă că n-ai nimic și a doua zi te vizitează să-ți cânte stâlpii, popa.
Pa, pa.
Doamne, apara-ne! AMIGDALITA E BOALA! Organele se cheama amigdale.
Ma rog, revenind, mononucleoza, vestita boala a sarutului, afecteaza amigdalele, laringele, traheea. Daca scoti amigdalele, vei fi predispus la raceala, dar nu e un lucru atat de grav, te poti feri. Ca doar ai creier. Daca nu le scoti, se vor tot inflama si se ajunge la complicatii. Scoate-le
Si ce vorbesti asa? Scuzati-ma domnul GregHouse am gresit.Ma veti ierta vreodata?
Da. Doar numai pentru ca se apropie Craciunului si mi s-a zis sa fiu mai bun.
Scuze, am reactionat impulsiv. Oricine poate gresi.