Si eu am avut aceasta problema cand eram mai mica dar acum am tot 12 ani si aproximativ 41 kg(doctorul spune ca este o greutate perfecta comparativ cu varsta si inaltimea mea)cel mai bine este sa incepi usor azi mananci un sandwich maine doua poimaine mananci si de pranz si asa mai departe.Nu e bine sa iei un pumn de vitamine ar fi bine sa bei mult ceai si sa mananci foarte multe portocale pentru ca acestea cresc foarte mult pofta de mancare de asemenea si sucul natural de portocale e bun ba chiar mai bun decat portocalele goale. Sper sa te ajut sfaturile mele
Parerea mea este ca ai problema cu o glanda din corp(banuiesc ca tiroida) si daca ai manca mai mult te-ai ingrasa enorm.ai metabolism lent.dar oricum as recomanda sa te adresezi medicului de familie sau sa mergi la un spital pentru diagnosticare
S-ar putea sa ai probleme cu glandele tiroide, niste glande aflate la gat care au grija de crestere si dezvoltare, ori o problema cu polipii (niste ''organe'' din nas care sa maresc si trebuie scoase). Cel mai bine ar fi sa consulti medicul de familie sau alt doctor. Iti va spune ce este de facut. Sa stii ca s-ar putea ca asa sa fie felul tau, si prietena mea e la fel...
dobrin1019 întreabă: