| LucaTeofil a întrebat:

Am o problema si chiar am nevoie de sfaturi... am avut entorsa la mana si trebuia sa o tin in ghips 2 saptamani iar eu am tinut-o 1 saptamana. apoi m-am lovit din nou la aceeasi mana si inca nu mi-a trecut... vreau sa stiu daca mi se va mai vindeca sau raman ronghios?(au trecut 5 saptamani de cand m-am lovit a doua oara) dau funda+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Blu3Boy a răspuns:

Stai linistit iti va trece.laughingDoamne cum sa ramai ronghios? Funda?

1 răspuns:
| diesel94 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic si eu am avut fractura la degetul 3 de la mana dreapta fix la oase unde strang pumnu si trebuia sa tin 1 luna si 28 de zile ghipsul dar l-am dat jos dupa 17 zile si inca ma mai doare mana daca o fortez ( am o saptamana de cand l-am dat jos ) dar pana la urma ti se vindeca mai ales daca ai doar entorsa.