| paupaulapaulina a întrebat:

Am o problemă şi nu ştiu ce să fac.

Am câteva simptome ciudate şi mi`e frică să aflu despre ce e vorba.

Vă rog să mă ajutaţi dacă se poate.

Sa încep cu începutul :

1.) De cel puţin 2-3 ori pe zi îmi amorţesc mâinile; picioarele sau chiar ambele. Amorţeala are o intensitate foarte puternică, lucru demonstrat de faptul că nu pot să mă mişc în aceste momente.

2.) De fiecare dată când mă aplec sau îmi las capul pe spate ameţesc brusc, având o stare halucinantă timp de 1-2 minute.

3.) Adeseori nu pot să depun eforturi prea mari, din cauza faptului că obosesc şi simt o slăbiciune foarte mare.

4.) Am dureri frecvente de cap. În ultimele 4 zile apar fără ezitare şi sunt puternice.

5.) Unghiile, pielea şi părul, încep să capete un aspect deshidratat.

Vreau să precizez că iau : Calciu; magneziu; minerale de un timp îndelungat, dar în zadar.

Vă rog să îmi spuneţi despre ce ar putea fi vorba.

Dau fundiţă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Mergi la doctor!

| wforweirdo a răspuns:

De ce nu te duci la medic? Părerea mea e că chestia asta nu se poate rezolva pe TPU, nu e ca şi cum ar fi o simplă durere de cap sau alte chestii de genul ăla.

| myky16 a răspuns:

In loc sa ne ceri parerile mai bine te-ai duce la medicul de familiehappyhappyhappy

| SteffAnnya a răspuns:

Am si eu aceste simptome, ceea ce inseamna ca esti stresata, nu dormi corect, sau chiar nu mananci ce trebuie... poti sa te duci la doctor dar, iti va da o reteta cu niste vitamine.
Ai grija de tine si daca parintii tai stiu, roaga-i sa te duca undeva in aer liber! Te vei simti mai bine... Te asigur.

Dar, totusi, pot sa iti recomand sa iei vitamina K.
BAFTA!

| gia99 a răspuns:

Parerea mea rste ca ar trebui sa mergi la medicul de famileie ssi sa iti iei un bilet de trimitere ca sa poti merge la un neurolog bun din orasul tau gratuit fiind ca altfel te va costa in jur de 200 de lei dupa parerea mea nu vreau sa te speriu dar cred ca ai epilepsie si nu stiu din ce oras esti dar stiu ca cei mai buni medici neurologi se afla in cluj si ai face bine sa discuti cu mama ta.happy sper ca te-am ajutat