Cred ca ai imunitatea scazuta. Probabil at trebui sa iei niste calciu. In rest nu e nimic grav!
Si mie mi se intampla sa imi amorteasca mana asa de tare incat sa nu o simt, sau degetele (cu piciorul nu imi amintesc sa fi patit), insa solutia este sa masezi bine membrul afectat si in 10-20 de secunde incepi sa iti revii.
Stai linistita, e doar amorteala, nu e nimic grav!
Totusi, daca amortelile astea se agraveaza si apar din ce in ce mai des, ai sanse mari sa ai deficit de magneziu sau alte substante folositoare din organism. Mergi si fa-ti niste analize, sa vezi daca ai carente in organism, ca sa iei masuri
UCred ca ai imunitatea scazuta. Probabil at trebui sa iei niste calciu. In rest nu e nimic grav!
Pentru asimilare de calciu trebuie si vitamina D sau stat la soare vreo 20 minute. Daca mai patesti du-te totusi la un medic da baiu e ca nu sunt medici care sa stie cate prune au in straita, adica bazati, dedicati, adevarati. Deaia care cand vobesc timpul se opreste, apa ingheata, Dumnezeu nu clipeste u respira, si destinul se schimba de frica. Ala e un medic adevarat. Nu sistemul sanitar romanesc o rusine.