| Nyu a întrebat:

Am o problema, sunt o persoana care nu consuma prea multe lichide(apa, suc etc) nu simt deloc nevoiahappy m-am dus la doctor mi-a spus ca va trebui sa fac un sacrificiu pentru binele meu dar...
Stiti ce as putea sa fac sa pot consuma apa macar minimum unui om normallaughing? dau fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Parkour4ever a răspuns:

Pai foarte simplu.joacate,alearga,mai siu eu ce si dupa aia la cald ti se face sete si asa vei fi si mai sanatos dar si mai hidratatwinking

| Nyu explică (pentru Parkour4ever):

Fac sport, zilnic, nici nu pot transpirastraight face nu am celaughing am incercat si varianta sa mananc mai sarat/picant dar.nimicstraight face

| Parkour4ever a răspuns:

Mi se pare ciudat dar incearca sa bei chiar daca nu iti vine setea dar tot trebuie sa bei.scuze du-te la doctor experimentat.