Florine, esti inalt, oasele sunt grele si de-aia ai 120 kg! E drept, a trebui sa ai mai putine, dar ca sa-ti atingi scopul, cu slabitul, trebuie sa ai incredere in tine, sa te vezi altfel decat un adolescent obez. Incearca sa te vezi ca pe un baiat frumos, tanar si foarte ambitios care-si propune ca pana la inceputul verii sa dea jos vreo 10 kg. In acest fel o sa scapi de toate problemele mai ales ca, la varsta ta, hormonii o cam iau razna. Daca pana in iunie dai jos kg care te supara, esti mare! Succes si apuca-te chiar de azi, au aparut verdeturile pe care le poti manca gatite in mii de feluri. Ai grija de tine si...capul sus!
Cred ca ar fi bine sa mergi la un medic pentru boli de nutrie sa vezi cum stai cu glicemia sa nu fie un pui de diabet.
Am auzit ca sunt medicamente pentru asa ceva, de diabet nici nu e vorba, eu transpir asa de mult timp
Trebuie sa scapi de grasime ca sa nu mai transpiri, iti pot recomanda niste pastile
In general oamenii ceva mai plinuti transpira mai mult. Cu siguranta e din cauza greutatii. Spor la slabit si tine minte, nu e naspa ca transpiri. Da, arata aiurea cand esti in public dar elimini toxinele din corp si e perfect normal.
Iti recomand sa slabesti repede, am avut si eu o problema de genul si mama imi spunea ca in jurul inimii se poate forma un strat de grasime si voi muri, asa m-a motivat cand am auzit si am slabit.
Slabeste cu Regenor: http://regenor.tk/
iti recomand acest produs, poti citi mai mult pe site.