| DjStrike a întrebat:

Am o problema urgenta! Sunt plecat in vacanta de 2 luni, in alta tara departe de familie, iar de o luna a inceput sa imi cada parul cand ma spal pe cap, sau cand e umezeala. Este posibil sa imi cada din cauza ca sunt departe de familie, inainte imi dadeam cu fixativ in cap dar de cand am venit aici nu mai mi-am dat. Imi putenti va rog frumos sa imi dati un sfat daca si voi ati patit, si cum as putea sa fac sa nu mai imi cada, nu mai stiu ce sa mai iac. Apropo am 16 ani. Dau fundaaaa, urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Katherina99 a răspuns:

Probabil ca iti cade parul din cauza ca acolo unde esti acum temperatura este diferita la fel si vremea, mie imi cade parul toamna cand se face afara mai frig si e umezeala mai mare, nu ai nici un motiv de ingrijorare crede-ma

| DjStrike explică:

Katherina, dar cand ies afara, indiferent de vreme nu prea imi mai cade.