| andreeadragutza22 a întrebat:

Am o probleme am fost la doctor si mi-a zis sa tin un regim de 2 saptamani l-am tinut si acum imi e frica sa nu ma ingras inapoisad ce sa fac? am slabit in jur de 5 6 kgsad si im ie firca sa nu ma ingras dee xemplu nu mananc mult doar dimineata beau cafea la amiza si searacrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BeibiiQutz a răspuns:

Pai ai putea sa renunti la regim daca ai ajuns la greutatea dorita dar in continuare ai putea sa mananci legume si sa renunti la carnea prajita si poti sa alternezi un regim sanatos cu sportul ai putea sa alergi dimineata si chestii din astea sper ca ti-am fost de folos. Funda?big grin

2 răspunsuri:
| 9gag a răspuns:

Incearca sa mananci dimineata si la amiaza si seara mai putin sau chiar deloc.Succes

| Phantasmagoria a răspuns:

Buna,Andreea. De multe ori,persoanele care slabesc rapid se ingrasa inapoi odata cu terminarea curei. Dupa ce termini cura este bine totusi sa nu o terminilaughing. Adica poti manca dulciuri, dar cu grija, nu foarte multe, sa iti controlezi numarul caloriilor si sa faci sport cu regularitate! Asta e cel mai important lucru! Sprtul. Stiu ca e posibil sa iti fie lene sa te duci sa dai ture.laughing stiu cum e. dar poti face ceva care sa iti placa...in perioada asta poti merge la inot, la strand, poti sa dansezi.happy
Succes:*