| georgica29 a întrebat:

Am o probleme cu caderea parului nu stiu de ce de la un timp imi cade parul de catee ori ma pieptan si ma doare capul cand ma perii ce as putea folosi. sunt foarte ocupata si nu prea am timp sa merg la doctor un produs naturist stiti cumva? va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De regula te doare pielea capului cand perii parul, poate sa fie o raceala, ceva aspirine si paracetamol daca intr-o saptamana nu trece, mergi totusi la medic, caderea parului este normala la adolescentii se produc schimbari in organism.

| marsy a răspuns:

Poate din cauza schimbarii anotimpului... si are nevoie de un balsam. intaritor.

| danutzsan a răspuns:

Eu folosesc de la Kallos, PLACENTA, este foarte buna eu am parul lung si folosesc des produse de ingrijire si vitaminizare pentru par sau de la Garnier Fructis, Nutritive Fruit Concentrate