Ar fi bine sa-i dai un mesaj lui Brigaela ca ea este experta pe aici cu probleme medicale!
Pai... de la injectia respectiva iti spun eu de pe acum ca o sa te ingrasi. mama mea a luat in jur de 10 kilograme in 2 ani.bine acum depinde de corpul fiecaruia. fugi la un cabinet de planning familial si o sa aflii orice doresti.
Cred ca lorely doreste sa stie din experientele voastre nu sa mearga la planning!
In primul rand, trebuie sa va faceti analize de sange: HIV, hepatite, sifilis, boli care se pot lua si altfel nu numai pe cale sexuala (stomatolog, manichiura, injectii, transfuzii, tatuaje). Apoi e obligatoriu sa mergi la ginecolog pentru consult complet si test Papanicolaou. Dupa venirea rezultatului, e bine sa discuti cu ginecologul privind metoda de contraceptie cea mai potrivita pentru tine. In general, pastilele sunt recomandate fiindca raportul intre beneficii si reactii adverse e cel mai favorabil. Implantul si injectiile au reactii adverse ceva mai frecvente si o eficacitate usor mai mica.