| pretzel a întrebat:

Am o rugaminte la voi. Bunica mea e in Italia de aproape 8 ani. S-a dus acolo sa munceasca. Acum cateva zile am aflat ceva care m-a dat peste cap. E in spital la terapie intensiva. Are probleme cu inima si maine o opereaza. Atat vreau sa va rog. Va faceti rugaciunea si va rugati sa treaca cu brio peste operatie. Deci sunt diperata. Mama urmeaza sa plece in Italia. Voi ramane singura. Nu mi-a mai eamas altceva de facut decat sa ma rog. Si ma rog sa treaca cu bine peste aceasta operatie. Va rog ajutati-ma. Nu va cer mult. TPU...va amintiti? Toti pentru unul si unul pentru toti.Nu mai stiu ce sa mai fac. Rgaciunea e singura varianta la care mai pot apela. Scuzati-mi eventualele greseli de gramatica sau daca am uitat ceva...sunt in pragul disperarii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

Bunica ta va reusii in mod sigur sa treaca cu bine de operatie,D-zeu o va ajuta, noi ii sintem alaturi, si tie la fel.Si eu am sa ma rog pentru ea, si asteptam sa ne tii la curent cu starea bunicii de dupa operatie.Nu te superi ca te intreb,ce fel de operatie ii face,pe cord deschis,sau un Beipass?,te rog sa-mi spui,pentru ca daca este Beipass, operatia este o rutina si bunica ta va reusii sigur, multa sanatate

| davidwarner a răspuns:

Poti conta pe mine!

| DarQueen a răspuns:

Să știi că eu mă voi ruga pentru tine și pentru bunica ta! happy
Ai tot sprijinul din partea mea.

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Ai dreptate "toti pentru unul si unul pentru toti" asa ca ai incredere ca toti care care am citit ce ai scris tu ne vom ruga pentru bunica ta.Doamne ajuta sa fie totul bine!

| NaRgiT a răspuns:

Promit ca o voi face!
mult moroc, tine-ne la curent cu vestiel, te rog!

| QaTaLyNN a răspuns:

Am sa rostesc o rugaciune pentru tine si familia ta! Ai putina credintahappy si roaga-te in continuare!

| pretzel explică:

Va multumesc tuturor. Operatia s-a amanat pe maine sau poimaine deoarece a intervenit ceva. Si, @bobby, chiar nu stiu ce fel de operatie este deoarece mama nu mi-a dat pera multe detalii pentru ca a zis ca nu trebuie sa ma gandesc la asta ci trebuie sa ma concentrez la scoala. Nici nu am aflat de la ea despre bunica, am auzit-o vorbind la telefon.

| iiGabytsa a răspuns:

Imi pare foarte rau. Dumnezeu sa te ajute, sper sa treaca cu brio peste aceasta operatie.Sa o ajute Sfantul si Aparatorul Dumnezeu!

| Andrreachiriac a răspuns:

Am sa ma rog, promit! D-zeu sa o ajute! happy
vorba lui QaTaLyNN
ai putina credinta happy

| Roxxxxx a răspuns:

O sa spun o rugaciune!