| Alëxąndŕą a întrebat:

Am o satre de plasns, si in vine sa plang intruna, dar nu stiu de ce dar nu plang totusi da v-am zis atat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Psihiatra a răspuns:

Deci... din cate am inteles iti vine sa plangi din orice? acesta edte un caz clasic de depresie.se datoreaza stresului acumulat, putinelor momente de relaxare, destindere. pun pariu ca in timpul liber stai pe net raised eyebrows ar trebui sa te destinzi putin, sa faci plimbari in parc, ce`ti face tie placere. daca continua, ar trebui sa consulti un psiholog.nu e nicio rusine, sa nu crezi ca esti nebuna sau ceva happy asta sigur te va ajuta.sa te faci bine happy

10 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cred că ţi-a venit să plângi când ţi-ai văzut întrebarea, nu? Şi eu îţi plâng de milă. Ce e aceea "satre"? Dar "plasns"? "În vine"?
Tu ţi-ai citit întrebarea înainte să o publici? Sau nu te interesează că te faci de râs?

pa, pa.

| micurutza2005 a răspuns:

Iar scrii CA O CIZMA PLINA DE RAHAT tu esti normala sau nu? de nu intelegi sa scrii corect ca nimeni nu te intelege cum naiba poti sa apesi asa aiurea pe tastatura aia, pe cine mai vezi tu ca scrie asa ca tine aici, esti exasperanta (daca stii ce inseamna aia, dar cred ca nu stii e prea complicat pentru tine )

| katala a răspuns:

Ia niste suplimente nutritive cu magneziu. Ajuta!

| Nicoleta a răspuns:

Gaseste-ti o ocupatie care sa te faca sa uiti de starea asta

April
| April a răspuns:

Plangi; plansul elibereaza.

| AfRodiTa_4919 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. da, LOLA are dreptate. putin somn. daca e soare iesi la plimbare juma' de ora. sau poate iti vine ciclul... sa ai grija de tine.

| TeoPT a răspuns:

Bine, si? Daca vrei sa plangi da-mi mesaj privat, sigur vei plange, iti garantez. Daca nu, pa pa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoPT):

Cred că e unul din cele mai geniale răspunsuri de-ale tale. rolling on the floor rolling on the floor
Ia fă-mă pe mine să plâng, şi dă-mi tu privat. Chiar sunt curioasă de ce eşti în stare. rolling on the floor

| LOLA33 a răspuns:

Du-te și culcate 1 ora, apoi poate nu o sa mai ai o stare de-asta.

| xo9ox a răspuns:

Asta inceputul unui EMOlaughing