| pamela a întrebat:

Am o scurgere alba de mica dar nu miroase urat cum am citit in articolele desprea candidoza vaginala, iar pe limba am permanent ceva alb laptos si f multe crapatur insotite de un fel de basicute.va rog sa-mi spune-ti ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista la farmacie o solutie contra aftelor (chiar asa se numeste). da-te de 3-4 ori pe zi cu ea macar 5 zile si daca nu-ti trec leziunile din gura, du-te la medicul de familie. Secretia din candidoza nu miroase mereu urat, asa ca ar fi bine sa te duci la medic pentru a exclude o infectie.

2 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Despre scurgere as putea sa-ti zic ca aproape este normala la varsta adolescentei, important este ca nu e mirositoare, incearca spalaturi cu ceai de galbenele, iar pentru aftele de pe limba incearca cu badijonaj bucal cu glicerina, vei vedea ca te va ajuta foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un surplus de estrogeni, nu ma pronunt pana nu faceti o secretie vaginala, asa se manifesta multe, clamidia, candida si multe altele,