Este normal sa se întâmple acest lucru din cauza secrețiilor. Am observat ca este mai puternic in timpul ovulației. Sunt cateva schimbari de cand folosesc doar bumbac (absorbante, lejerie). Imi achiziționez cateva produse pentru confort si igiena de pe Enroush. Pe langa toate acestea, am aplicatia flo care ma ajuta sa imi verific mai usor perioadele de ovulație.
Oare există produse gen brăduț de atârnat la oglinda retrovizoare, dar pentru veve?
Daca ceva miroase acolo inseamna ca ori este igiena precara, ori ai vreo infectie bacteriana sau altceva.
Splarea organelor genitale se face ZILNIC cu apa calda si sapun si evident se schimba chilotul.
In perioada menstruala spalarea se face cel putin dimineata si seara, cu apa calda si sapun (preferabil din cel pentru bebelusi), fiindca este un sapun cu ph echilibrat, care nu irita.
Da, de la secretii. Daca mirosul este foarte urat sau diferit, consulta un ginecolog.
Conteaza si chilotii sa fie din bumbac.
Sa nu te speli cu apa si sapun acolo, doar cu apa. Sau cu ceva bun special pentru acea zona, nu ieftin, multe sunt proaste, eu recomand Saforelle
Sa nu iei deodorante sau alte prostii pentru zona intima.
Sa nu mai miroasa absolut deloc, nu vei reusi. Sunt secretii care au un miros usor.
Din moment ce pui aceasta intrebare, cred ca ai o igiena corespunzatoare. Daca totusi mirosul este puternic/diferit, mergi la ginecolog.
anonim_4396 întreabă:
daniela4578teasptet întreabă: