Daca ai afcut analize complete si nu esti anemica, nu esti insarcinata, n-ai tuberculoza, daca te alimentezi bine, nu consumi alcool in exces, nu te expui in mod cronic la un toxic, atunci ar putea fi o depresie. Consulta si un psiholog sau psihiatru.
Poate esti apatica sau un inceput de depresie, daca nu e de ordin fizic... Poti merge la cateva sedinte de consiliere.
Stress la locul de munca, alimentatie proasta, bea multa apa, fa sport, iesi in oras cu prietenii, tonifica-te, relaxeaza-te, distreaza-te!
Imbunatatiti-va stilul de viata cu o dieta sanatoasa si exerciti fizice regulate.Incercati sa reduceti sursele de stres si invatati sa-l controlati, luati stimulent antioxidant continand vitaminele A, C si Eseleniu, coenzimaq10, complex de vitamine B, magneziu, potasiu si zinc. Faceti o baie calda cu 2 picaturi din uleiurile gerniu, levantica si santal si o picatura de ulei ylang ylang
Eu am avut astfel de stari cand m-am imbolnavit de chist hidatic, care nu s-a vazut nici la ecografie darmite la analiza sangelui.
Deeaandreea9156 întreabă: