Din cate stiu virsul HIV nu prea da astfel de simptome, deci e putin probabil sa-l ai. Dar trebuie sa mergi la medicul de familie sau la un medic orl sa te consulte si sa-ti dea un tratament pentru gripa aia. Poti face si testul pentru virusul HIV, doar pentru linistea ta.
N-are cum să-l aibă el nu trebuie sa ghindeasca la asta
Stiu ca e imposibil sa-l aiba, dar pentru linistea lui e bine sa faca si testul asta ca sa nu-si mai faca atatea griji. Stiu si eu cum este sa ai atatea simptome si sa te gandesti la tot felul de boli grave, chiar si acum mai trec prin peroade de astea.
Du.te la doctor. E singura solutie. Si fa si testul ala fara frica. Multa sanatate.
Du-te mai bine la medic nu sta cu asta și eu sunt in depresie și am insomni din cauza durerilor de burta și mie îmi pare ca am vreo boala dar nu-i asa ghindul ne face sa credem asta trebuie sa ne luam in mini chit de chit.și cum te simți după o noapte nedormita
Mulțumesc.O sa merg la medic.De fapt ceea ce ce mă sperie este aflarea unui rezultat pozitiv. Însă sper sa fie doar în mintea mea aceasta temere.Mulțumesc