| ღAnaSawakoღ a întrebat:

Am o tioridita autoimuna iau o jumate de pastila de eutirox de 0.25.cum pot scapa de aceasta tioridita? raspunde va rog repede cai urgent/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema, mai ales ca am si niste noduli in tiroida (Mi-a recomandat operatie, dar am refuzat si bine am facut. Au dat inapoi nodulii de la medicamente. Bine, daca nu se rezolva medicamentos si se agrava, acceptam operatia). Iau si eu de 2 ani Eutyrox de 0, 25 zilnic. Nu prea ai cum sa scapi. Va trebui sa te prezinti la endocrinolog la perioadele stabilite de el. In urma analizelor de sange si in special TSH, va stabili el ce se intampla mai departe. Sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, de tiroidita autoimuna nu poti scapa. Este o boala cronica, care dureaza toata viata, dar care poate fi foarte bine echilibrata cu tratament minim (cum iei tu).

Întrebări similare