| Flynn2001 a întrebat:

Am o tuse de 3 saptamani fara sa fiu racita! Tusesc din 3 in 3 minute. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Maomau a răspuns:

Sa te duci la medic cat mai urgent!

| NoOne18 a răspuns:

I-a niste pastile dar mai bine (asa cred eu)este sa bei ceai si sa mananci mancare fierbinte/calda.

| mona a răspuns:

Bea 2-3 cani pe zi de ceai de ceapa indulcit cu miere[e un pic naspa la gust dar are efect]

| fetiza a răspuns:

Sa te duci la spital sa-ti dea ceva

| EmiiLoveYou a răspuns:

Bea un ceai fierbine, dar cel mai bine du-te la doctor!

| BiuL a răspuns:

Am patit si eu anul trecut sa tusesc o luna de zile fara sa am alte simptome. Dupa ce m-am dus la al doilea medic, cu tratamentu prescris mi-a trecut.

| UnCorpSanatos a răspuns:

Supa de pui, ceaiuri cu multa lamaie pentru a-ti ridica sistemul imunitar si a-ti curata gatul.
Medicamente: Tantum spray sau pastile, Trachisept pe baza de propolis, Strepsils, Tussin etc.

Daca preferi o medicamentatie consultati doctorul de familie el iti va oferi cea mai adecvata reteta.

| onasis1961 a răspuns:

Mergi la medicul de familie să-ţi dea trimetere către Pneumologie, se poate să ai probleme la plămâni.Nu negliga că nu este de joacă!