| AndreiBradea a întrebat:

Am o tuse de 3 zile,am incercat multe pastile,la. miere sunt alergic, nu stiti cum fac sa imi treaca?
Dau Funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adrianabianca0123 a răspuns:

Ceaiul de ceapă este cel mai bun

| anamariarot a răspuns:

Ai incercat multe pastile in 3 zile?! Pai crezi ca daca iei una o sa iti treaca imediat? Incearca ceaiul de ghimbir, il poti combina cu citrice, iar daca problema persista, fugi la medic si nu mai lua pastile dupa ureche!

| Deyne a răspuns:

Cumpara-ti un sirop de tuse de la farmacie, nu e scump. Bea ceaiuri fierbinti, fara apa rece si fara sa fumezi( daca fumezi).

| Iunix a răspuns:

Înghite 1 - 2 căței de usturoi. Ia un cățel de usturoi şi taiel în bucățele mici astfel încât să le poți înghiții ca pa nişte pastile, astfel nu o să-ți miroasă gura a usturoi, sau poți să mesteci un cățel de usturoi şi să-l înghiți.