| Ochialbastri99999999 a întrebat:

Am o tuse productiva si rara, tusesc f rar intr-o zi. Mai am si dificultati in respiratie pe care le-am avut si cu mult timp in urma, de la atacuri de panica.Intrebarea mea este. Faptul ca tusesc rar si ca am probleme de respiratie, poate sa fie de la covid19, na....frica? entru tuse iau accc plus 600, iar pentru respiratie miofilin.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi o bronșită mai veche netratată complet, alea nu sunt simptome de covid-19. Tusea mai poate apărea și de la aciditatea gastrică ridicată ori din cauza tensiunii cardiace crescute din timpul atacului de panică, analog cu dificultățile de respirație. Consultă medicul de familie, ce am spus e orientativ.

| Ochialbastri99999999 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ochialbastri99999999):

Cu placere și multa sanatate!

3 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Hai să nu exageram, aceste simptome pot apărea și la alte afectări ale organismului : ))