O tuse seaca poate indica multe afectiuni.Eu zic ca ar fi bine sa e vada medicul de familie, mai ales ca te lupti cu ea de o saptamana. E posibil sa ai nevoie de antibiotic sa nu se agraveze.
Draga Alex, pentru a stimula tusea productiva mai poti incerca inhalatii (apa cu sare sau cateva picaturi de ulei volatil). Dar tusea neproductiva pentru mai mult de o saptamana impune sa mergi cat mai urgent la medic.
Cumpara o ridiche neagră, o tai în două, o scobeşti şi pui miere. O laşi 2-3 ore şi după aceea bei câte o linguriţă de trei ori pe zi.
Remediu verificat şi garantat 100%.
Eu am luat medicamentul BARAKA. de 3 ori pe zi INAINTE de mancare e natural, in 3 zile mi-am revenit. poti cere sfatul farmacistului
Tinctura de propolis si mierea de albine, cel mai bun remediu si vindeca 100%, o jumatate lingurita de propolis cu o lingura de miere si nu mai bei nimic o ora, mesteca des capaceala care este la apicola, inainte de culcare ia doua linguri de miere si va fi bine toata noaptea
Eu mereu cand am o tusa mai lunga iau siropul Prospan si-mi trece. Sper sa-ti treaca si tie.