| EuPentruToti28 a întrebat:

Am o umflatura in interiorul vaginului. Incepe cam de la 5 cm de la intrare si e aproximativ de marimea unui ou( poate putin mai mica). Ce ar putea fi? Nu imi amintesc daca am simtit-o si inainte. Am sa ajung la ginecolog abia peste vreo saptamana, de aceea va intreb pe voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Codeine a răspuns:

Te doare cand palpezi? daca te doare varianta cea mai probabila ar fi cea a unei varicozităţi. Nu trebuie pierdute din vedere nici alte variante, cum ar fi un chist sau o bartholinită (dacă e chiar la deschidere), nici una dintre acestea nefiind grave, ceea ce nu înseamnă că nu ar fi necesar un tratament. Programaţi o vizită la medicul dv.Din ce ati descris pare a fi un chist...dar nu sigur cel mai bine e sa consultati doctorul dv. :X

0 răspunsuri: