Daca este o formatiune mobila, este un ganglion ce nu ar trebui sa-ti puna probleme. Poti totusi sa mergi macar la medicul de familie sa te consulte.
Nu vreau sa te sperii dar, dupa nume, daca esti fata, du-te mai repede la un medic ca poate fi ceva ce necesita control medical
Poate fi un ganglion marit. Du-te la medicul de familie care iti va spune daca e normal sau nu. Si eu am doi ganglioni la nivelul gatului, al capului si imi faceam griji din ceea ce am citit pe Internet, dar mi s-a spus ca e normal, pentru ca am avut amigdalita si sinuzita, iar acei ganglioni pot ramane mariti dupa o infectie prin zona.
Daca e la subrat, poate fi de la o iritatie din cauza rasului.[cu lama sau orice altceva], dar cel mai bine ar fi sa verifici, consultand pe cineva specializat. Multa sanatate!
Eu stiam ca in zona aia sunt niste ganglioni care se pot inflama si cel mai bine ar fi sa mergi la medic.
Si eu am avut fix la fel, numai ca ma durea cand puneam mana acolo. Mie mi-a trecut intr-o saptamana pur si simplu.Nu stiu daca e ceva mai grav ar trebui sa te duci la medic dar eu zic sa mai astepti putin... poate iti trece si tie.Sanatate!
Poate fi de la ras, incearca un stik (deodorant) cu aloe
Sanatate!
Daca te-ai ras poate fi un fir de par crescut sub piele... va iesi singur peste ceva vreme si va elimina un lichid