| Anonimul6667 a întrebat:

AM O URGENTA. Mi s-au inrosit foarte tare testiculele, nu simt nici o durere, dar ma ingrijoreaza faptul ca sunt rosii de o zi si nu imi trece si nu as dori sa plec la doctor pentru ca am doar 16 ani si imi este rusine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tai-o la doctor si lasa drk rusinea la o parte. Te-ai cam jucat cu instrumentul. Ramai fara ele daca astepti sfaturi de pe TPU.

| Simpatic a răspuns:

Depinde ce ai facut de le-ai inrosit happy
Daca te-ai uitat la un film deochiat si te-ai mangaiat, nu e bai.
Daca te-ai dat cu o solutie anume, crema etc conteaza cu ce te-ai dat, poate fi periculos sau nu.
Daca s-au inrosit din senin, nu prea cred.

| Anonimul6667 explică (pentru Simpatic):

Da In tradevar trebuie sa recunosc nu am ce face m-am masturba t destul de des in perioada asta de vreo 3 ori pe zi, mi s-a mai intamplat sa fac asta de vreo 3 ori pe zi dar nu am patit nimic dar acum sincer nu stiu de ce le am rosi

D ar de 2 zile imi este foarte rosu

Imi poti te rog raspunde?