| ColorfulRainbow a întrebat:

Am obiceiul sa beau un pahar cu lapte inainte de culcare.
Fac rau? Ingrasa?:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu face rau, induce un somn linistit si in plus aduci organismului un aport de calciu!

| Bogdan4688 a răspuns:

Eu zic sa bei inainte de a te spala pe dinti ca daca bei dupa aceea noapte de la acel lapte iti raman bacterii pe dinti si nu cred ca iti convine sa se intample asta ca dimineata o sa simti mizerie in gura(chiar daca nu ai) si o sa iti miroasa gura ingrozitor.Am patit-o si nu vreau sa o mai patesc.

| CharlieHarper a răspuns:

Nu-i nici o problema, bea fara griji

| sCzKun a răspuns:

Daca asta te face sa te simti bine, nu ar trebui sa-ti faci griji, poate daca incerci sa nu mai bei, a 2-a zi vei avea o pofta mai mare de mancare, din moment ce organismul era obisnuit cu acel pahar de lapte in fiecare seara, iar stresul provocat poate duce la o acumulare de grasimi (pentru ca organismul vede ca nu-i mai dai ce-ti cere). Prin urmare, doar daca era ceva exagerat trebuia eventual sa reduci treptat din cantitate.

| koko3475 a răspuns:

Nu. si nici alte probleme nu o sa ai. e sanatos, ajuta la hranirea pielii si a tenului si nu in ultimul rand, iti face somnul mai linistit.

| Cosmmy a răspuns:

Laptele este foarte buna pentru organism. Eu unul as bea lapte tot timpul daca as putea ...nu ma ingras daca beau lapte. Pentru voi, fetele nu stiu ce sa zic.

| LoveMrrrOrHateHer a răspuns:

Poti sta absolut linistita... si eu aveam acelasi obiceilaughing. NU, nu ingrasa... dormi mai linistita si mai ales daca e si cald te ia somnu mai repedelaughing. Stai linistita:*