Nu face rau, induce un somn linistit si in plus aduci organismului un aport de calciu!
Eu zic sa bei inainte de a te spala pe dinti ca daca bei dupa aceea noapte de la acel lapte iti raman bacterii pe dinti si nu cred ca iti convine sa se intample asta ca dimineata o sa simti mizerie in gura(chiar daca nu ai) si o sa iti miroasa gura ingrozitor.Am patit-o si nu vreau sa o mai patesc.
Daca asta te face sa te simti bine, nu ar trebui sa-ti faci griji, poate daca incerci sa nu mai bei, a 2-a zi vei avea o pofta mai mare de mancare, din moment ce organismul era obisnuit cu acel pahar de lapte in fiecare seara, iar stresul provocat poate duce la o acumulare de grasimi (pentru ca organismul vede ca nu-i mai dai ce-ti cere). Prin urmare, doar daca era ceva exagerat trebuia eventual sa reduci treptat din cantitate.
Nu. si nici alte probleme nu o sa ai. e sanatos, ajuta la hranirea pielii si a tenului si nu in ultimul rand, iti face somnul mai linistit.
Laptele este foarte buna pentru organism. Eu unul as bea lapte tot timpul daca as putea ...nu ma ingras daca beau lapte. Pentru voi, fetele nu stiu ce sa zic.
Poti sta absolut linistita... si eu aveam acelasi obicei. NU, nu ingrasa... dormi mai linistita si mai ales daca e si cald te ia somnu mai repede. Stai linistita:*
dobrin1019 întreabă: