anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca am niste chestii albe pe limba, oare ce sunt? Nu ma dor, dar sunt un pic..neplacute. Si inca ceva: atunci cind consum anumite alimente ( fructe, legume, struguri, etc) mi se formeaza niste crapaturi destul de evidente in colturile gurii, lateral, nu stiu daca am exprim corect. Acelea sunt dureroase. De ce apar si cum le pot trata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Cel mai bun sfat, ...scrie deasupra cu rosu.

| loveyousomuch92 a răspuns:

Crede-ma mi-s-a intamplat si mie! cred ca este o alergie temporara! o sa-ti treaca dar nu ezita sa contactezi totusi un medica s-au cineva care stie multe despre astfel de probleme! si incearca sa te feresti de sucurile acidulate si de chesti care pocnesc pe limba cum ar fi:gume care pocnesc sau alte chesti!