anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca am testiculul umflat, am fost la urgente si doctorul a spus ca am orhiepididimita, m-a internat, mi-a dat tratament cu supozitoare diclofenac si antibiotice injectabile si dupa 4 zile mi-a dat drumul.
Acum am observat ca este tot umflat(dar nu asa ca la inceput) si ma doare cand ma lovesc.
Ce s-ar putea sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| XVCDG a răspuns:

In primul rand nu te mai lovi, o sa isi treaca de la sine. FUNDA plz!

| Berr_Teddy_1994 a răspuns:

Prietene,normal ca doare cand te lovesti nu? doar te lovesti ai vrea sa te gandile? Iti recomand sa mergi la un medic urolog.Nu te lua dupa ce spune lumea, ai nevoie de un control specializat altfer risti sa ramai ipotent si cred ca nu-ti doresti.Bafta!

| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa urmezi tratamentul care ti-a fost dat la externare si sa mergi la control dupa terminarea lui.
http://www.i-medic.ro/......rului-test