| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Am observat ca am un inceput de batatura in partea superioara a talpii, de la alergat.Nu e umflata dar o simt cand pasesc. Daca imi bandajez picioarele o sa o opresc din a se umfla sau macar sa incetinesc procesul? Ceva de la farmacie care m-ar putea ajuta, orice remediu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Primul pas: mergi la un pantofar, sa-ti ajusteze incaltamintea!
Daca nu se reuseste, atunci schimba-ti pantofii, sa nu te apese, sa nu te deranjeze!
Cu incaltaminte potrivite, piciorul se va reface singur, eventual ajutat si cu bai indelungate cu apa calda. Pielea groasa si inmuiata in apa se poate curata (in trepte) cu piatra spongioasa, destinata acestui scop (se gaseste in drogherii, farmacii, dar si in multe supermarket-uri).

| RAY a răspuns:

Dr. Marius UscatuMDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM(acum 8 ani)
Buna ziua!
Daca veti citi informatiile de pe acest topic
http://medlive.hotnews.ro/......gical.html
veti intelege ca batatura este o modalitate miraculoasa de auto-protectie a organismului, ca nu trebuie indepartata sub nici o forma.
Trebuie doar sa va concentrati asupra cauzelor aparitiei acestui mijloc de auto-protectie, si anume este vorba despre incaltaminte necorespunzatoare, efort fizic exagerat sau o anumita deformatie a ante-piciorului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Mikmok(acum 11 ani)
Fa-ti un amestec din tinctura de rotopasca, tataneasa si propolis si te dai de doua ori pe zi cu aceasta pasta, vei scapa de acele bataturi groaznice.