anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca am un os destul de mare la coloana in zona gatului, si cred ca e spondiloza cervicala.Eu stateam foarte mult la calculator, aceasta cred ca e cauza.Pe unele site-uri scrie ca nu se poate recupera, insa pe altele am gasit ca se poate prin kienototerapie.
Eu nu vreau vindecarea durerilor, deoarece nu au aparut, nu este atat de grav, eu vreau sa stiu daca pot indrepta coloana in zona aceea(sa nu mai am osul acela). Am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deadea23 a răspuns:

Da, se poate. Si eu am avut. Am fost la doctor, mi-a prescris niste exercitii si mi-a trecut, dupa care am facut o pauza de vreo 2 ani si iar mi-a aparut. Osul acela e din coloana si iese afara pentru ca nu stai drept. Incearca sa iti indrepti cat de tare poti spatele si vezi ca nu mai se simte aproape deloc.
Am inteles ca sunt si masaje care te ajuta sa iti indrepti spatele, respectiv iti calmeaza muschii si te ajuta sa stai drept.

Daca vrei sa ai o postura de drept si nu cocosat iti sugerez sa mergi la un control. Bolile de coloana se trateaza cel mai bine cand esti la o varsta frageda.
Succes!

1 răspuns:
| k1lNld3r a răspuns:

Clar ca poti si bunica mea a avut aceeasi problema si a rezolvato.